De laatste dagen in Australie !!! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Ellen en Gardo Linders - WaarBenJij.nu De laatste dagen in Australie !!! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Ellen en Gardo Linders - WaarBenJij.nu

De laatste dagen in Australie !!!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Ellen en Gardo

27 Maart 2009 | Australië, Sydney

Hallo allemaal,

We hebben een begin gemaakt aan de laatst dagen hier in Australie. Het afscheid in Wogga was weer moeilijk want het zijn zulke aardige mensen. De laatste avond hebben we nog een engels woorden spel gedaan. Natuurlijk wonnen we niet. 's Morgens hebben we nog koffie meegekregen voor onderweg. Het was weer een lange reis maar we waren ruim op tijd om de campervan in te leveren. Daarna hebben we een taxi genomen naar het hotel. Het hotel is niet ver van Hyde Park. Gisteravond hebben we al een wandeling gemaakt naar het centrum. Erg mooi !! We moesten wel het centrum in want ergens tijdens de reis is Gardo's reistas gesleuveld. Er zit een grote scheur in de zijkant. We hadden snel een reistas gevonden. We hadden honger dus ook een hapje gegeten bij een italiaans restaurant. Errug lekker. Volgens Ellen kon de spagetti niet tippen aan die Marian voor ons had gemaakt !!! Daarna een wandeling naar The Rocks vanwaar je een mooi zicht had opde Harbour Bridge en The Opera House. Het hele eind weer terug gelopen en na het avond programma naar bed. De volgende ochtend hebben we buitenshuis bij The Coffee Club ontbeten. Naar het hotel terug en naar het treinstation. We gingen het olympisch stadion bekijken. Met de trein er naar toe dus. Het stadion opende om 11 uur en om diezelfde tijd begon ook de eerste rondleiding. We waren precies op tijd en het bleek dat wij de enige twee voor de rondleiding waren !!! We werden dus rondgeleid door onze prive gids !!! Geweldig !!!!
We hebben het hele stadion gezien. Toen we boven in het stadion waren vertelde Kevin dat het het Soccoroosteam (nationaal voetbalelftal van Australie) er waren en dat we misschien wel enkele spelers zouden zien. Ze waren daar voor filmopnamen om de kandidatuur voor het WK van 2018 te ondersteunen. 's Middags zouden zij in het stadion trainen. We waren dus in de spelerstunnel en alle spelers stonden daar aan het einde van de tunnel. Vlug even een foto maken want dat maak je niet elke dag mee. Komt daar ineens de coach van de Soccoroos aangelopen, Pim Verbeek. Kevin riep hem even naar ons toe en we hebben hem de hand geschud en een praatje gemaakt !!! Wat een aardige man !!! Nog even op het veld gewacht of het team nog het veld op kwam.... maar nee, ze deden te lang over de opnamen in de spelerstunnel. Daarna zijn we weer met de trein terug naar de stad gegaan en hebben het Queen Victoria Building bezocht met al zijn winkels. Erg Mooi !!! Over een uurtje ontmoeten we Susan. Dat is de dochter van Willy en Phil waar we eerder op familie bezoek waren. Ellen's achternichtje. Zij gaat ons de stad verder laten zien. We zijn erg benieuwd !!!
Waarschijnlijk komt er nog een bericht van uit Australie maar anders zien we jullie in Het koude Nederland weer !!!
Misschien staan er zelfs foto's op de site !!!!!

Groeten,

Ellen en Gardo.

• 27 Maart 2009 - 05:32

De Sergi's:

Hey,

Wat gaaf dat jullie de Ned. socceroos coach hebben ontmoet. Echt iets voor jullie voetbalfanaten. En wat goed dat t gelukt is met de foto's op jullie website. Geniet van de laatste dagen in de mooie stad Sydney. Enne nog bedankt voor jullie complimentje wat de spaghetti betreft.

Groetjes
    Marian & Tony, Julia, Lorenzo

• 27 Maart 2009 - 06:54

Lobke:

Hey you 2,

Dat voetbal dat snap ik echt niet, maar aangezien ik ook zo'n fanaat thuis heb zitten: gaaf zeg dat jullie die coach hebben ontmoet en dat hij zo cool was om jullie ook te woord te staan.

Geniet nog maar even van de tijd die jullie daar hebben en dan weer veilig naar huis.

Veel liefs Lobke.

• 27 Maart 2009 - 08:18

Arjen:

...ik ben wat laat, maar wil nog wel even opmerken dat Pim V. er ook zichtbaar van geniet, haha. Nee, daar kunnen jullie niets aan doen, dat weten we nog wel van hem. Hebben jullie hem niet toevallig gepolst als coach van NEC.... of is er al een nieuwe coach?
    grtz, Arjen

• 27 Maart 2009 - 09:20

Mildred:

Goh, het gaat voor ons al snel, laat staan voor jullie! Nog hele fijne dagen in Sydney en voor het geval jullie geen berichtje meer (kunnen) sturen vanuit Australië: een hele fijne reis terug!

x Mildred

• 27 Maart 2009 - 15:42

Tonnie En Bert:

Nou dat is snel gegaan geniet er nog maar even van en een goede reis terug en tot maandag

• 28 Maart 2009 - 07:52

groetjes
    Nelly en piet

• 28 Maart 2009 - 10:58

Sussie:

Wij wensen jullie een hele goede terugreis. Geniet nog van de laatste paar uurtjes. Tot maandagmorgen.... o jee, wat moet ik dan vroeg opstaan...!!!