regen en koala's - Reisverslag uit Sydney, Australië van Ellen en Gardo Linders - WaarBenJij.nu regen en koala's - Reisverslag uit Sydney, Australië van Ellen en Gardo Linders - WaarBenJij.nu

regen en koala's

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Ellen en Gardo

06 Maart 2009 | Australië, Sydney

Hallo allemaal,

Even een berichtje van ons uit het zeer natte maar wel heel warme australie, om precies te zijn karunda. Gisteren hebben we de camper opgehaald en ons geinstalleerd op een mooie rustig gelegen camping. Het rijden met de camper was even wennen, maar Gardo had het al snel onder de knie. Ikzelf heb het tot op heden nog niet geprobeerd. Misschien later nog!!! Nadat we een mooie plek hadden uitgezocht voor de camper hebben we boodschappen gedaan in een groot winkelcentrum. Voordat we de supermarkt ingedoken zijn hebben we eerst een broodje bij de subway gegeten. Heerlijk!! Overigens smaakte de vegetarische burger wel wat anders. Na de camper vol boodschappen geladen te hebben, zijn we het zwembad ingedoken. Heerlijk als het boven de 30 graden is!! Daarna heb ik een iverheerlijke maaltijd bereid en tegelijkertijd een wasje gedraaid. De aonv hebben we in de camper doorgebracht met een kaartspelletje en de kolonisten van catan (het dobbelspel). Daarna hebben we ons bed opgemaakt en zijn gaan slapen. Dat ging nog niet zo voorspoedig want kort nadat we in slaap gevallen waren, begon het heel hard te regenen. We werden er wakker van en daarna was het te heet om nog te slapen. De airco aanzetten hielp ook niet echt, want dat maakt me een lawaai!!

Na een halve nacht slaap zijn we de volgende ochtend (vandaag!) naar fresh water railwaystation gewandeld. Het begon ongelofelijk te regenen zodat we naar 6 km zeiknat aankwamen. Vandaar uit hebben we de trein naar kuranda genomen. Een zeer mooie route met prachtige uitzichten en watervallen. In Kuranda hebben we een koalapark bezocht met naast koala's ook andere dieren zoals kangaroo's. Na wat souveniers gekocht te hebben, gaan we nu wat eten. Ik een vegetarische burger en Gardo een kangaroo burger. Jullie horen nog wel hoe het smaakte

• 06 Maart 2009 - 03:09

De Sergi's:

Stuur die regen maar deze kant op, kunnen wij hier goed gebruiken. En gaan jullie nog Bungy Jumpen (AJ Hackett) daar in Cairns of bestaat ie niet meer.
    Desondanks de regen veel plezier daaro.

Groetjes
    Tony & Marian, Julia, Lorenzo

• 06 Maart 2009 - 06:47

Mildred:

Thank God, there's a subway over there ....

Stel je voor: nu hoeven jullie niet af te kicken en kunnen jullie het woensdag-ritme voortzetten (Ellen, jij stond natuurlijk al enige tijd "droog", dus de grootste uitdaging was voor Gardo geweest ...)

Afgezet tegen ons druilerige landje: wat is er dan lekkerder om in de regen te lopen IN AUSTRALIË!?

Heb je al leuke foto van Gardo met koala?(beiden in dezelfde houding liggend of hangend aan een tak? > levert bonuspunten op hoor!)

• 07 Maart 2009 - 01:38

Willy:

Welcome to Australia, a land of contrast with the weather,We have'nt seen any rain for months. I enjoyed reading your first encounters, If you get a chance go and see the Cairns botanical gardens , have fun.

• 07 Maart 2009 - 14:40

Femke En Lieke:

Mama heeft ons net voorgelezen hoe het met jullie gaat.
    Hebben jullie ook al krokodillen gezien?
    En is het al opgehouden met regenen?
    Veel plezier en een dikke knuffel van femke en lieke

• 07 Maart 2009 - 18:25

Sanne:

Ha!

En... is het een beetje vol te houden daar aan de andere kant van de wereld? Is de verveling nog niet toe geslagen? Haha!
    Wij hangen nu lekker op de bank... Zeg 'ns Aaa te kijken. Het is nog grappig ook. Daarna maar ff Paul de Leeuw.
    Hier geen koala's, kangaroo's en hitte, maar wel Dabo, Eef en Siem die er momenteel bijloopt als Rocky! Siem is donderdag tegen een stoel gevallen en zijn linkerhelft van zijn gezicht is nu dik en blauw! Verder hier geen gekke dingen. Vandaag een prachtige dag gehad, lekker temperatuurtje en een zonnetje!
    Dus niets te klagen...

Genieten jullie maar lekker verder!

Groetjes Sanne